Autohuset Schibsbye er Hella Service Partner værksted, og vi reparerer og servicerer person- og varebiler. Vi råder over moderne udstyr og kompetente mekanikere. Vores mekanikere følger Hella Service Partners kvalitetskrav om løbende uddannelse inden for elektronik og mekanik - samt nyeste viden inden for hybridbiler. Vi monterer anhængertræk på alle person- og varebiler, og med vores nyeste tester fra Hella Gutmann, kan vi også kode elektronikken til anhængertrækket. Vores varebilsmekanikere råder over en 4-søjlet lift, og vi kan reparere/servicere korte- og mellemlange varebiler samt udføre flere typer af reparationer på de lange modeller. Vi servicerer og klargør alle bilmærker, hvor din bil vil være i trygge hænder fra start til slut. Læs mere om vores værksted herunder, og se gerne vores værksted i video´en.

 

AUTOHUSET SCHIBSBYE servicerer og reparerer alle bilmærker efter bilfabrikanternes forskrifter og anvender reservedele af samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Hos os er du altid sikret 3 års garanti på alle reservedele, og får du bilen serviceret i garantiperioden, er du samtidig sikker på at beholde din fabriksgaranti. Vi reparerer og servicerer både person- og varebiler.

Bemærk - vi har adgang til de fleste bilmærkers elekstroniske servicebøger.

Vores timepris pr. værkstedstime udgør fra 1. januar 2018 kr. 590,- + moms (737,50 inkl. moms).

Vi tilbyder at opbevare dine sommer/vinterhjul for kr. 300,- inklusive moms pr. 1/2 år. Hjulskifte i forbindelse med opbevaring blot kr. 199,- inklusive moms (tillæg ved fælgstørrelse <20" samt ved kodning af TPMS-ventiler). Hjulvask i forbindelse med hjulskifte kr. 150,-

Siden 1992 har værkstedet været kendt for at servicere og reparere Hyundai - dette tilbyder vi naturligvis forsat - også inden for garanti perioden.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag email med løbende tilbud på eksempelvis undervognsbehandling, dæk, service mv. 

Booking tlf. 4444 3737 eller salg@autohuset-schibsbye.dk.

 

På gensyn

Autohuset Schibsbye ApS

Dit autoværksted i Espergærde